Pe­ren met bit­ter­koek­jes­room

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 4 uur wachten
(98)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 98

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Leg de bitterkoekjes op een grote schaal en laat onafgedekt in 4 uur uitdrogen.
  2. Maal de bitterkoekjes fijn in de keukenmachine. Rooster ondertussen het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Doe op een bord en laat afkoelen.
  3. Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis. Verdeel de peren over 4 bordjes. Doe de slagroom met de klopfix in een kom, klop stijf en schep voorzichtig de bitterkoekjeskruim erdoor.
  4. Verdeel de bitterkoekjesroom over de peren en garneer met het amandelschaafsel.
video

Slag­room klop­pen

Allerhande kids - 01:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.