Ro­mi­ge pas­ta met pit­ti­ge roer­bak­stuk­jes

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. In wok chiliolie verwarmen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paprikapoeder en tijm erdoor roeren. Roerbakstukjes erdoor scheppen en op matig hoog vuur al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen bieslook in stukjes knippen. Basilicum in dunne reepjes snijden. Pasta afgieten en roomkaas en driekwart van bieslook en basilicum erdoor roeren. Kaas al roerend laten smelten. Breng op smaak met zout en peper. Pasta over vier diepe borden verdelen. Pittige roerbakstukjes erop scheppen. Rest van bieslook en basilicum erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.