Piz­za cho­ri­zo en can­nel­li­ni­bo­nen

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 1.035 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 12 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Spoel de bonen af. Leg de pizzabodems op 2 bakplaten of roosters. Bestrijk ze met de tomato frito en verdeel de bonen, paprika en chorizo erover. Beleg met de mozzarella. Bestrooi met peper en zout.
  2. Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Leg ze op 2 borden en bestrooi met de munt.
  3. Beleg de pizza's 2-3 uur van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast.

Tip:

Voor een friszure smaak: vervang de bonen door 1 blik artisjokharten (400 g). Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in parten. Maak met de rest van de cannellini bonen en paprika een stevige omelet. De rest van de munt smaakt lekker over gegrilde aubergines.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.035 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 112 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.