Sa­la­mi-kaaspan­nen­koek­je

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de pannenkoekenmix naturel met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een gourmetpannetje in met boter. Voeg wat beslag toe en beleg met reepjes goudsalami. Keer als het beslag is gestold en de onderkant goudbruin is. Beleg met de geraspte kaas en bak nog even.

video

Pan­nen­koe­ken bak­ken

Instructievideo - 02:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.