Rol­la­de met to­ma­ten­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 50 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrijk de ovenschaal met 1 el olie. Snijd de peen in kleine blokjes en verdeel deze samen met de tomaat, ui en knoflook over de schaal. Leg de rollade erop. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met de rozemarijn. Zet ca. 50 min. in de oven.
  2. Neem de schaal uit de oven en laat het vlees rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Breng ondertussen 100 ml water aan de kook. Doe de geroosterde groenten met de rest van de olie in de beker van de staafmixer en pureer. Voeg het water, peper en zout toe.
  3. Snijd het vlees in plakken en serveer met de saus. Lekker met vers basilicum en aardappelpuree.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.