Soep­sten­gels met to­maat en ore­ga­no

  • bijgerecht
  • 10 personen
  • 45 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 12 min. wachten
(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 10 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.

Tip:

U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.

video

Bla­der­deeg­sten­gels ma­ken

Instructievideo - 01:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.