Soep­sten­gels met pijn­boom­pit­ten

  • bijgerecht
  • 10 personen
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 12 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 10 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes deeg aan 1 kant met de eidooier. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten en kaas. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.

Tip:

U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.

video

Bla­der­deeg­sten­gels ma­ken

Instructievideo - 01:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.