Krui­di­ge far­f­al­le

(101)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 101

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Snijd de filetlapjes in reepjes en bestrooi ze met de kruidenmix en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar.
  3. Doe ondertussen de paprika en crème fraîche in een steelpan en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Zet de pan op middelhoog vuur en verwarm de saus 3 min. tot tegen de kook. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus en het vlees erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Serveer met de broccoli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.