Thai­se pas­tei­tjes

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 285 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais bijgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Keukenspullen
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de peen en kool in een kom. Rasp de groene schil van de limoen en voeg toe met het curry poeder, de gember en sojasaus. Houd apart.
  2. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Halveer de vellen filodeeg in de breedte en bekleed de muffinvormpjes ermee.
  3. Voeg de taugé, koriander en pinda's toe aan de groenten, schep om en verdeel over het deeg. Pak de punten van het deeg op en pak bij elkaar als een zakje. Druk aan. Herhaal met de rest van de pasteitjes.
  4. Bestrijk het deeg met het ei en bestrooi met het sesamzaad. Bak ca. 20 min. in de oven. Lekker met een omelet en zoete chilisaus.
video

Fi­lo­deeg ge­brui­ken

Instructievideo - 01:41 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.