Me­di­ter­ra­ne oven­stoof

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 330 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (Ø 25 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aard-appelen in blokjes van 2 cm. Leg de aubergine, paprika en aardappel op een bakplaat, schep door elkaar en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en zout. Bak ca. 20 min. in de oven.
  2. Doe de bleekselderij, tomatenblokjes en oregano met de groenten, peper en zout in de schaal en schep om. Verdeel de tomaat erover. Zet ca. 25 min. in de oven.
  3. Neem de stoof uit de oven. Meng de olijven en kaas met de peterselie en strooi erover. Lekker met kippenpoten en meergranen stokbrood.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.