Fo­rel­fi­let met pas­ta en spi­na­zie­pes­to

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan heet water met zout aan de kook brengen. Intussen spinazie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen. In pan met kokend water fusilli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in ruime koekenpan boter verhitten en forelfilets in ca. 8 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin bakken, halverwege keren. Filets uit pan nemen en in schuine stukken snijden. Pesto door warme spinazie mengen, op smaak brengen met zout. Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen. Garneren met zwarte olijven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 835 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.