Spran­ke­len­de drui­ven­bowl

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch 12 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bowl- of glazen schaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

(Wijn minimaal 1 uur van tevoren in koelkast zetten.) Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Druiven halveren en in bowlschaal doen. Likeur erdoor scheppen. Ananas-meloen-mangosap en wijn bij druiven schenken. Munt erboven fijn knippen.

Tip:

Voor kinderen de likeur vervangen door sinaasappelsap of -siroop en de wijn door mousserend druivensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.