Zo­mer­fruit­sa­la­de met Griek­se yog­hurt en no­ten

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hazelnoten grof hakken. In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren. Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen. Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Blauwe bessen wassen. In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap.
  2. Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen. Gehakte noten erover verdelen en vloeibare honing naar smaak erover schenken.
video

Steen­fruit snij­den

Instructievideo - 01:10 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.