Lams­ko­te­le­tjes met kriel­tjes en sper­zie­bo­nen

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grillpan gloeiend heet laten worden. Intussen in braadpan 3 eetlepels olijfolie verwarmen. Krielaardappeltjes en sperziebonen erdoor scheppen. 3/4 dl water en 1 theelepel shoarmakruiden toevoegen en aardappeltjes en sperziebonen in ca. 12 minuten afgedekt gaar laten smoren, af en toe omscheppen. Intussen rest van shoarmakruiden door rest van olie roeren en hiermee lamskoteletjes bestrijken. Koteletjes in grillpan in ca. 5 minuten mooi bruin en van binnen rosé roosteren, halverwege keren. Intussen zilveruitjes grof hakken en door aardappelmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en op twee borden scheppen. Koteletjes erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 925 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 57 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.