Pit­ti­ge pas­ta met vis

(78)waardeer
italiaans hoofdgerecht 1 personen
3 78

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen in een kleine koekenpan 1 el olie en bak de kabeljauw op laag vuur in ca. 10 min. Keer af en toe. Snijd ondertussen de bacon in reepjes. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de bacon en rode peper ca. 2 min. Pers de knoflook boven de bacon en bak ca. 30 sec. mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm het geheel door. Voeg de spaghetti toe en schep op een bord. Leg de kabeljauw erop.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 885 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.