Pit­ti­ge pas­ta met vis

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 1 personen
3 80

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen in een kleine koekenpan 1 el olie en bak de kabeljauw op laag vuur in ca. 10 min. Keer af en toe. Snijd ondertussen de bacon in reepjes. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de bacon en rode peper ca. 2 min. Pers de knoflook boven de bacon en bak ca. 30 sec. mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm het geheel door. Voeg de spaghetti toe en schep op een bord. Leg de kabeljauw erop.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 885 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.