Pan­nen­koek­rol­le­tjes met ap­pel­stroop en ge­droogd fruit

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands tussendoortje 1 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de pannenkoek 30 sec. op de hoogste stand (1000 watt) in de magnetron.
  2. Bestrijk de pannenkoek met de appelstroop, verdeel het gedroogde fruit erover en rol op. Snijd de rol in 6 plakjes van 2 cm dik. Serveer direct of prik de stukjes aan een prikker en neem mee als picknickgerecht of geef mee als pauzesnack in de broodtrommel.

Tip:

U kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Tip:

Pannenkoeken zijn ook erg lekker als dessert. Verwarm in de magnetron en serveer met een bol vanille-ijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.