Gu­a­ca­mo­le clubs­and­wich

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 2 personen
2 40

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • saté- of cocktailprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook eieren in ca. 10 minuten hard. Verhit in koekenpan boter en ham in ca. 3 minuten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Rooster brood in broodrooster Was tomaten en snijd in plakjes. Was sla en dep droog met keukenpapier. Halveer stoneleeks en halveer vervolgens in lengte. Pel eieren en snijd in lengte in plakjes. Besmeer brood met dipsaus en beleg besmeerde kant van 2 sneetjes brood met plakjes ei en tuinkers. Leg volgende 2 sneetjes brood met besmeerde kant naar beneden erop. Verdeel plakjes tomaat en stoneleeks over bovenste sneetjes. Leg 2 sneetjes brood met besmeerde kant naar beneden erop. Verdeel ham en leg sla erop. Dek laatste sneetjes brood af met besmeerde kant naar beneden. Snijd met scherp mes broodstapeltjes elk in vieren en steek vast met cocktailprikkers. Leg gekanteld op twee borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Guacamole clubsandwich

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gu­a­ca­mo­le clubs­and­wich

1
1
  • 2 eieren
  • 1 tl boter
  • 4 plakjes Ardenner ham
  • 8 sneetjes bruin casinobrood

Kook eieren in ca. 10 minuten hard. Verhit in koekenpan boter en ham in ca. 3 minuten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Rooster brood in broodrooster

2
2
  • 2 tomaten
  • 2 blaadjes ijsbergsla
  • ½ zakje stoneleeks

Was tomaten en snijd in plakjes. Was sla en dep droog met keukenpapier. Halveer stoneleeks en halveer vervolgens in lengte. Pel eieren en snijd in lengte in plakjes.

3
3
  • 1 bakje avocadodipsaus
  • ½ bakje tuinkers

Besmeer brood met dipsaus en beleg besmeerde kant van 2 sneetjes brood met plakjes ei en tuinkers.

4
4

Leg volgende 2 sneetjes brood met besmeerde kant naar beneden erop. Verdeel plakjes tomaat en stoneleeks over bovenste sneetjes. Leg 2 sneetjes brood met besmeerde kant naar beneden erop. Verdeel ham en leg sla erop.

5
5

Dek laatste sneetjes brood af met besmeerde kant naar beneden. Snijd met scherp mes broodstapeltjes elk in vieren en steek vast met cocktailprikkers. Leg gekanteld op twee borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.