Steak tar­taar van os­sen­worst

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ossenworst in dikke plakken en verdeel ze over 4 borden. Verdeel op elk bord de peterselie, sjalot, augurk en kappertjes in kleine porties eromheen.
  2. Meng de mayonaise met de mosterd en een theelepel van de azijn uit het potje kappertjes. Serveer de mosterdmayonaise bij de 'steak tartaar'. Lekker met geroosterd witbrood.

Tip:

De rest van de peterselie is lekker door een vinaigrette of door aardappelpuree. Kijk voor de recepten op ah.nl/allerhande.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.