Qui­che met kool­raap en ap­pel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 705 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(142)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 142

Ingrediënten

Keukenspullen
  • quichevorm (Ø 26 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg.
  2. Schil de koolraap, snijd in blokjes van 1 1/2 cm en doe in een ruime kom. Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 1/2 cm en doe bij de koolraap. Schep de salie en peper en zout erdoor. Doe in de quichevorm. Snijd de camembert in blokjes en leg erop.
  3. Klop de eieren met de crème fraîche en peper en zout met een garde tot een glad mengsel. Schenk over de vulling. Bak de quiche ca. 60 min. iets onder het midden van de oven.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.