Toast met gei­ten­kaas, peer en aman­del

  • lunch
  • 4 personen
  • 350 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van het brood en snijd in 4 plakken. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en beleg het brood. Snijd de peer in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de geitenkaas. Verdeel de amandelen erover en besprenkel met de honing. Bak ca. 8 min. op een rooster in de oven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.