Ge­bak­ken kaas

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
  2. Doe ondertussen de bloem in een diep bord en roer er 3 el water en de mosterd door. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Snijd de kaas in 4 gelijke plakken en verwijder de korsten. Haal de plakken door het bloemmengsel en vervolgens door het paneermeel.
  3. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pan en laat tot gebruik uitdampen. Verhit 1 el olie in een wok en voeg de knoflook toe. Voeg direct daarna de spinazie in delen toe en laat al roerbakkend in 3 min. slinken. Giet af.
  4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de kaas op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Serveer direct met de aardappelen en spinazie.
video

Aard­ap­pe­len schil­len

Instructievideo - 01:08 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.