Ki­preep­jes met ro­de­kool en pin­da's

(152)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 152

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.
  3. Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.

Tip:

Laat voor kinderen de katjang pedis weg.

video

Kool snij­den

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.