Stamp­pot ro­de­kool met tut­ti frut­ti

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Week de tutti frutti 25 min. in 500 ml heet water.
  2. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verwarm de rodekool in een pannetje op laag vuur.
  3. Verhit de grillpan. Meng de mosterd met de olie en bestrijk de karbonades ermee. Gril de karbonades in 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
  4. Laat de tutti frutti uitlekken. Giet de aardappelen af en stamp ze grof met de pureestamper. Schep de tutti frutti en rodekool erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de karbonades.

Tip:

Deze stamppot is ook lekker met gegrilde kalkoenfilet in plaats van karbonades.

video

Ro­de­kool

Onze leverancier - 03:06 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.