Thai­se wok­soep met kip en pak­soi

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 2 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en in halve ringen snijden. Peper schoonmaken en in ringetjes snijden. Paksoi wassen en in brede repen snijden. In wok olie verhitten en ui en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Paksoi erdoor scheppen en al omscheppend laten slinken. Intussen kipfilet in reepjes snijden. Soep, 1 1/2 dl water, kip en mie aan paksoimengsel toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Koriander fijn hakken. Soep in twee wijde kommen scheppen. Koriander erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.