Mar­t­i­ni­bal­le­tjes

  • borrelhapje
  • 25 stuks
  • 65 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 25 stuks
3 50

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 25 cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe het gehakt, ei, de mosterd, ui, nootmuskaat, cayennepeper, tomatenpuree en 2 el paneermeel in een grote kom. Meng alles goed door elkaar. Draai met natte handen 25 balletjes ter grootte van een walnoot.
  2. Doe 4 el paneermeel in een schaal en rol de balletjes er doorheen. Verhit de boter en bak de balletjes rondom aan. Draai het vuur laag en laat in ca. 15 min. garen.
  3. Draai het vuur hoog, voeg de Martini toe en bak nog 1 min. Serveer de balletjes aan de cocktailprikkers met de salsasaus.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.