Spi­na­zie­ri­sot­to

(399)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, eieren, olijfolie, ui, risottorijst, hete runderbouillon, spinazie à la crème, rookvlees en Parmezaanse kaas Italiaans hoofdgerecht 4 personen 660 kcal
3 399

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat ze schrikken en pel ze. 2. Verhit ondertussen de olie in een pan. Voeg de ui toe en fruit 2 min. Doe de rijst erbij en bak 2 min. mee totdat de korrels glazig zijn. Voeg een scheut bouillon toe en roer totdat deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut toe en ga zo door totdat de bouillon op is. Dit duurt ca. 15 min. 3. Verwarm ondertussen de spinazie in een andere pan. Voeg de spinazie na de bouillon toe aan de risotto en verwarm al roerend nog 5 min. op laag vuur. 4. Snijd ondertussen het rookvlees in reepjes. Snijd de eieren in partjes. Neem de risotto van het vuur en roer de kaas erdoor. Verdeel de risotto over 4 borden en leg de reepjes vlees en partjes ei erop.

video

Ri­sot­to ma­ken

Kookles - 04:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 660 kcal
  • Eiwit 28 g
  • Vet 29 g
  • Koolhydraten 69 g
Tags
Ook te zien in magazine

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.