Gro­ve mos­ter­droom­saus

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de slagroom in een steelpan samen met het ½ bouillontablet. Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken op middelhoog vuur.
  2. Voeg de mosterd toe en warm 3 min. mee. Roer de bieslook erdoor en serveer. Lekker met varkenslapjes of -rollade met gebakken aardappelen.
  3. U kunt de grove mosterd-roomsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Tip:

Tip Fijngesneden bieslook smaakt ook lekker door gekookte rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.