Pa­pri­ka-to­ma­ten­sal­sa

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten, paprika en peper. Snijd het vruchtvlees van de tomaten en paprika in kleine blokjes, van de peper in kleine stukjes en doe in een kom.
  2. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg de rasp en het sap samen met de knoflook en koriander toe aan de gesneden groenten. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met vis, garnalen, kip van de barbecue en burrito's.

Tip:

U kunt de paprika-tomatensalsa 1 dag van tevoren bereiden. Serveer koud.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 30 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.