Zee­vruch­ten met to­maat

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 4 min. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur de alcohol grotendeels verdampen. Doe de romaatjes erbij en bak 1 min. mee.
  2. Dep de zeevruchten droog met keukenpapier en voeg toe. Verwarm 4 min. Breng op smaak met zout en chilipeper. Lekker bij de Siciliaanse couscous (voor recept zie ah.nl/allerhande).
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.