Stok­brood met oven­fri­tes en chi­po­la­ta

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 480 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven op 220 °C. Verdeel de bevroren frites over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Voeg na 10 min. de worstjes toe. Schep regelmatig om.
  2. Verdeel het brood in 4 gelijke stukken en snijd ze open. Vul het brood met de peen. Haal de frites en worstjes uit de oven, bestrooi met zout en verdeel met de ketchup over het brood.

Tip:

Zin in verschillende groenten? Vervang de peen julienne dan door een zakje Hollandse rauwkost (150 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.