Ma­rok­kaan­se vis­stoof

(175)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
marokkaans hoofdgerecht 4 personen
3 175

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el olie.
  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de courgette toe en bak 2 min. mee. Schep de tomaten erdoor en bak nog 4 min. Schenk 50 ml water in de pan. Snijd de vis in stukken en leg tussen de groenten. Bestrooi met peper en zout en stoof met de deksel op de pan in 10 min. op laag vuur gaar.
  3. Voeg van de peterselie en peper en zout toe aan de couscous. Verdeel de visstoof over 4 diepe borden of kommen. Strooi er de rest van de peterselie over en serveer met de couscous.

Tip:

Bestrooi de pangasiusfilet met 1 tl gemalen komijnzaad voor een extra kruidige smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.