Ge­gra­ti­neer­de kal­koen­rol­le­tjes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 660 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers, ovenschaal (20 x 30 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg elk stuk vlees tussen 2 vellen vershoudfolie en sla het met een koekenpan zo plat mogelijk. Verhit 2 el olie in de koekenpan. Bak de paprika 5 min. en verdeel over de filet. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Bestrooi met peper en zout. Verhit 1 el olie en bak de kalkoenrolletjes in 2 min. rondom bruin. Schenk de pastasaus in de ovenschaal en leg de rolletjes erin. Verdeel de mozzarella erover en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Klop een dressing van de azijn, de rest van de olie en peper en zout en meng deze door de sla.
  3. Verdeel de spaghetti met de kalkoenrolletjes en tomatensaus over 4 diepe borden. Serveer met de salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.