Groen­t­e­ta­gli­a­tel­le met ham­re­pen

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de winterpeen en courgettes in de lengte en snijd er met een kaasschaaf of dunschiller lange linten van.
  2. Breng een ruime pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de groentelinten toe. Snijd ondertussen de ham in lange repen van 1 cm breed.
  3. Giet de pasta met de groenten af. Voeg de ham en kruidenkaas toe en warm nog 2 min door. Verdeel de pasta over 4 borden en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.