To­sta­da met ge­roos­ter­de mi­ni­groen­ten en mi­ni­bief­stuk­jes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakblik 35 x 40 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Minipreitjes in lengte halveren. Trosjes tomaten in midden doorknippen. Miniprei, tomaat, minimaïs en bimi naast elkaar in bakblik leggen. In kommetje olijfolie en Mexicaanse kruiden door elkaar roeren en driekwart van olie over groenten schenken. Bakblik ca. 15 cm onder hete grill schuiven en groenten in ca. 7 minuten gaar roosteren. Af en toe voorzichtig omscheppen. Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Tortilla's en biefstukjes bestrijken met rest van oliemengsel. Eerst wraps een voor een knapperig bruin roosteren in grillpan. Op vier borden leggen. Vervolgens biefstukjes in ca. 2 minuten mooi bruin roosteren. Minigroenten en biefstukjes op tortilla's leggen. Olie uit bakblik erover druppelen. Lekker met knoflooksaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.