As­per­ge-ham­bak­jes

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 20 stuks
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aspergetips in stukjes van 1/2 cm snijden en in vergiet doen. In steelpan of waterkoker water aan de kook brengen en over aspergetips schenken. In kom mayonaise, mosterd en melk door elkaar roeren. Hamblokjes (1 eetlepel achterhouden voor garnering) heel fijn hakken en door mosterdmayonaise scheppen. In elke cup 1 theelepel mosterd/hammayonaise scheppen. Aspergestukjes erbovenop leggen. Garneren met achtergehouden hamblokjes.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.