Rog­ge­brood met ha­ring­tar­taar

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 12 stuks
2 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekrondje (Ø ca. 3 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een kom de haring met de wortel. Steek met het vormpje 12 rondjes uit het roggebrood en de ijsbergsla. Bestrijk de broodrondjes dun met boter en beleg met de slarondjes. Zet het vormpje op het broodrondje, vul het met 2 à 3 tl haringtartaar en strijk glad met een theelepel. Beleg op dezelfde manier nog 11 broodrondjes. Garneer met de ringetjes bosui.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.