Ge­vul­de sar­di­ne­fi­lets

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
2 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Munt fijn knippen. In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen. Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen. Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen. Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.

Tip:

In plaats van munt kunt u ook andere verse kruiden als dille of bieslook gebruiken.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.