Pan­nen­koe­ken­taart met spi­na­zie

(179)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 179

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm grill voor op hoogste stand. Verhit olie in wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken in ca. 5 minuten. Leg intussen pannenkoeken uit verpakking op bord en verwarm in ca. 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt). Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Schep bosui en ham door spinazie. Laat spinazie in vergiet goed uitlekken. Verkruimel geitenkaas en meng in kom met zure room. Bestrijk pannenkoeken hiermee. Verdeel spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op platte schaal of bord. Leg laatste pannenkoek erop met geitenkaas boven. Schuif pannenkoekentaart onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten iets kleuren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pannenkoekentaart met spinazie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pan­nen­koe­ken­taart met spi­na­zie

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 2 zakken panklare spinazie

Verwarm grill voor op hoogste stand. Verhit olie in wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken in ca. 5 minuten.

2
2
  • 5 kant-en-klare pannenkoeken
  • 3 bosuitjes

Leg intussen pannenkoeken uit verpakking op bord en verwarm in ca. 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt). Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetjes.

3
3
  • 200 g hamreepjes
  • 200 g geitenkaas, Bettine Blanc 58+
  • 1 bekertje zure room

Schep bosui en ham door spinazie. Laat spinazie in vergiet goed uitlekken. Verkruimel geitenkaas en meng in kom met zure room. Bestrijk pannenkoeken hiermee.

4
4

Verdeel spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op platte schaal of bord. Leg laatste pannenkoek erop met geitenkaas boven. Schuif pannenkoekentaart onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten iets kleuren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.