Mi­ni­tri­fles met ge­mengd fruit en yog­hurt­room

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 8 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Fruitsalade in vergiet boven kom laten uitlekken. Helft van fruitsalade over bodem van glazen verdelen. Cake in plakjes en vervolgens in blokjes snijden en op fruitsalade leggen. Opgevangen vruchtensap mengen met likeur en over cake schenken. Rest van fruitsalade over glazen verdelen. Glazen tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. Griekse yoghurt voorzichtig door slagroom scheppen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  2. Yoghurtroom even doorroeren en glazen ermee opvullen. Minitrifles garneren met toefjes munt.

Tip:

N.B.: Maak de trifles voor kinderen zonder de likeur.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.