Thai­se kip­spie­sen

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen tot gebruik. Rijg de kipblokjes aan de satéprikkers.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de bevroren wokgroente 6 min. op hoog vuur.
  3. Verhit ondertussen de grillpan en gril de kipspiesen in 6-8 min. rondom goudbruin en gaar. Schep de rijst en kruidenpasta door de wokgroente. Roerbak nog 2 min. Serveer met de kipspiesen. Bestrooi met de noten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 08 - Italië, Receptkaart 2012 week 32-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.