Spa­ghet­ti en pit­ti­ge saus

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee, schep regelmatig om.
  2. Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
  3. Voeg de tomatensaus en worstjes toe aan het paprikamengsel, schep om en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en serveer met de broccoli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 08 - Italië, Receptkaart 2012 week 32-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.