Bruschet­ta ma­kreel, pa­pri­ka en ei

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 10 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.
  2. Pel ondertussen de eieren en snijd in plakjes. Verdeel het ei over de bruschette. Snijd de paprika in reepjes en leg erop. Verwijder het vel van de makreel­filet en eventuele graatjes. Trek de filet in stukjes en verdeel over de bruschette. Serveer direct.
video

Ge­rook­te ma­kreel schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:59 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.