To­maat-kriel­sa­la­de

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de krielaardappelen in water met zout in 15 min. gaar, giet af en laat iets afkoelen. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. Beetgaar, giet af. Leg ze met de krieltjes op een schaal. Verdeel de tomatenpartjes. Klop een dressing van olijfolie, rodewijnazijn en peterselie. Breng op smaak met peper en zout en schenk over de salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.