Ge­pa­neer­de kar­bo­na­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 680 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de peterselie fijn. Meng de eieren met de knoflook en de helft van de peterselie in een schaal. Voeg de karbonades en peper en zout toe. Laat 30 min. afgedekt op het aanrecht staan. Schep tussendoor een paar keer om.
  2. Meng het paneermeel met de kaas en strooi het op een bord. Haal de karbonades stuk voor stuk uit de schaal en druk ze in het paneermeel, zodat ze aan alle kanten bedekt zijn.
  3. Verhit de boter en olie in een grote koekenpan. Bak de karbonades op middelhoog vuur in 10 min. gaar. Keer halverwege. Serveer met citroenpartjes en bestrooi met de rest van de peterselie.
video

Pa­ne­ren

Instructievideo - 00:49 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.