Ra­vi­o­li met au­ber­gi­ne en krui­den

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Schep de kruiden en azijn door de aubergine en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan. Bestrooi de varkenslapjes met peper en zout en bak het vlees in 5 min. bruin en net gaar.
  4. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep er de aubergine op en leg het vlees erbij. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 08 - Italië, Receptkaart 2012 week 32-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.