Ta­gli­a­tel­le, kip­fi­let en groe­ne groen­ten

(163)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 163

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kipfilets in als een zakje en vul de holten met de helft van het basilicum en de helft van de kaas. Vouw dicht, zet vast met een cocktailprikker en bestrooi met peper en zout. Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak de kip in 13 min. bruin en gaar.
  2. Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen in 4 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie. Fruit de ui 1 min. Bak de snijbonen 2 min. mee. Snijd 100 g rucola grof en schep met de rest van het basilicum door de bonen. Laat de rucola al omscheppend iets slinken.
  3. Meng de pasta door de groenten en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden. Snijd de kip in plakken en leg op de pasta. Strooi de rest van de rucola erover. Serveer de rest van de kaas erbij. Lekker met geroosterde pijnboompitten.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.