Ge­stoof­de pa­pri­ka

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de paprika's in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de uien toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika's toe en bak 2 min. Voeg 100 ml water, de azijn en het bouillontablet toe. Laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Meng vlak voor het serveren de peterselie erdoor.

Tip:

Eten er geen kinderen mee? U kunt de bouillon dan vervangen door rode wijn.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.