Fruit­sa­la­de met gor­gon­zo­la

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Besprenkel de appelparten met het citroensap. Leg de aardbeien en de appel op een schaal of plank en garneer met de walnoten. Serveer met de Gorgonzola, olijfolie en ciabatta.

Tip:

U kunt het fruit 2 uur van tevoren snijden. Neem alle ingrediënten apart verpakt mee en serveer het gerecht ter plekke.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.