Ve­ga­bur­ger met gei­ten­kaas

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de grillpan en gril de aubergine en courgette in porties 2 min. Keer halverwege. Leg in een platte schaal, besprenkel met de olie en azijn en bestrooi met peper en zout.
  2. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de grillpan en gril de hamburgers 3 min. Snijd het brood in 4 stukken en halveer de stukken overlangs. Beleg de onderste helften met aubergine en courgette. Leg er een burger op en bedek met de tomaten en kaas. Dek af met de bovenste helften van het brood. Doe de rest van de aubergine, courgette, tomaten en kaas in een schaal en schep om. Serveer als salade bij de burgers.
video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.