Man­go met par­ma­ham

(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 114

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in plakjes. Houd een paar takjes koriander achter en snijd de rest fijn. Schep om met de mango.
  2. Verdeel de ham over 4 bordjes, leg de mango erop en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden takjes koriander en bestrooi met peper.

Tip:

Fijngesneden koriander is ook lekker door guacamole.

video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.